Laat jij een nieuw huis bouwen?

Een nieuw huis bouwen is niet in enkele dagen geregeld. Er gaat vaak een heel proces aan vooraf. Van het ontwerp, de vergunningen tot wie het moet gaan doen. Daarom kiezen niet veel mensen voor het bouwen van een huis. Kies jij wel voor het bouwen van een huis? Dan wil je natuurlijk dat de juiste vakmensen voor je werken. Daarvoor kun je zeker bij ons terecht. Zodat wij je kunnen helpen een huis bouwen.

Bij het bouwen van een huis is het vooral belangrijk te begrijpen wat er op je afkomt. Je moet namelijk rekening houden met een duur van ongeveer een tot drie jaar. Waarbij je afhankelijk bent van weer en wetgeving, al dan niet lokaal.

Wij hebben deze expertise in huis en kunnen je daardoor echt vooruit helpen. Zodat jij je droom om een huis te bouwen kunt verwezelijken.

 

Of kies je voor verduurzamen door kozijnen vervangen?

Is een huis bouwen een ver van je bed show? Maak dan eens een keuze om je bestaande woning te verbeteren en verduurzamen. Door kozijnen vervangen en isolatie aanbrengen bijvoorbeeld. Het is een ingrijpende maar niet onbetaalbare mogelijkheid. Waarbij je echt verzekerd bent van energie- en gas besparing en meer wooncomfort.

Bij kozijnen vervangen heb je ook een aantal mogelijkheden. Waarbij sommige een beetje afhankelijk zijn van de ramen die je wenst. Bij het kiezen voor doorsnee ramen heb je vaak meer keuze. Je kunt dan denken aan de materialen waarvoor je kunt kiezen welke bestaan uit hout, kunststof of metaal.

Voor dikkere ramen ben je veelal aangewezen op hout en kunststof. Omdat deze materialen makkelijk te bewerken zijn en er meer vraag naar is.

Daarom ben jij op zoek naar die ene vakman.

Een vakman kan je goed adviseren bij de stappen die je wilt maken. Of je nu een huis wilt bouwen of toch liever wilt verduurzamen door het vervangen van kozijnen en raamwerken. Het is er maar net aan wat je financieel als tijdsgebonden kunt realiseren.

Wij hebben absoluut verstand van bouwen en verduurzamen. Maak daarom een afspraak met jouw vakman om te zien wat er voor jou mogelijk is.