Koop je betonpoeren bij de Betonpoerengigant

Betonpoeren kun je voordelig kopen bij de Betonpoerengigant. Via hun webshop kun je ze makkelijk, goedkoop en snel bestellen. Al 30 jaar levert de Betonpoerengigant hoge kwaliteit betonpoeren en andere elementen van beton. Ze leveren een breed assortiment aan betonpoeren, voor het verankeren van jouw bouwwerken in de tuin. Mocht je de gewenste afmeting niet kunnen vinden, dan helpen de specialisten van de Betonpoerengigant je graag verder en kunnen ze het eventueel voor je op maat laten maken.

Wat is een betonpoer?

Het is raadzaam een betonpoer te gebruiken voor verschillende constructies. Als je een schutting, pergola of veranda bouwt in je tuin wil je natuurlijk wel dat het stevig blijft staan en niet wegzakt. Een betonpoer zorgt ervoor dat zelfs bij een hevige wind alles netjes blijft staan. Ze nemen namelijk de draagkracht over van de constructie. De betonpoeren zet je in de grond en daarop maak je bijvoorbeeld je schutting. Met de eventuele schroefeinden in de betonpoer maak je de schutting nog makkelijker aan de betonpoer vast. Ook zorgt de betonpoer ervoor dat het hout van de schutting niet aangetast kan worden door de vochtige grond. De betonpoer komt namelijk een klein stukje boven de grond uit en daardoor komt het hout niet in aanraking met de grond. Hierdoor gaat je bouwwerk dus ook nog eens veel langer mee.

Goedkope betonpoeren bij de Betonpoerengigant

De Betonpoerengigant biedt goedkope betonpoeren aan van topkwaliteit. Dit is mogelijk omdat de betonpoeren uit hun eigen fabriek komen en er geen tussenhandel is. Hierdoor kunnen ze de laagste prijzen betonpoeren aanbieden ten opzichte van hun concurrenten. De Betonpoerengigant heeft een erg groot assortiment aan betonpoeren waardoor er dus altijd wel een tussen zit die geschikt is voor jouw bouwwerk. Het beton van de Betonpoerengigant is erg sterk en duurzaam. Het zogenoemde prefab beton kan jarenlang mee gaan. Dit kan erg handig zijn voor een houten constructie. Houtrot namelijk snel en daarom is het aan te raden onder elk houten bouwwerk een betonpoer te plaatsen. De betonpoer steekt namelijk een klein stukje boven de grond uit, waardoor het hout dus niet in aanraking komt met de grond. Zo voorkom je dat het vocht in de grond ervoor zorgt dat het hout gaat rotten. Je houten bouwwerk gaat dus ook vaak jaren langer mee als je het op een betonpoer plaatst.

Welke soorten betonpoeren zijn er?

Er zijn erg veel verschillende soorten en maten betonpoeren. Je hebt bijvoorbeeld hele grote betonpoeren voor de grotere bouwwerken, maar ook trapeze vormige betonpoeren die ook behoorlijk wat draagkracht aankunnen vanwege hun vorm. Ook kun je betonpoeren met draadeinden krijgen, waardoor je de betonpoeren makkelijker kunt bevestigen. Vaak zijn de betonpoeren ook nog te krijgen in verschillende kleuren, zoals grijs en antraciet.

Betonpoer plaatsen

Een betonpoer plaatsen is niet heel moeilijk maar een paar dingen zijn wel belangrijk om te weten. Zorg er als eerste voor dat je een betonpoer hebt die jouw bouwwerk kan dragen. Als het een groot bouwwerk is kun je beter ook een grotere betonpoer gebruiken. Als je eenmaal de juiste betonpoeren hebt dan kun je ze gaan ingraven. Zorg dat de betonpoeren allemaal recht staan en blijf dat steeds opnieuw checken. De betonpoer moet een klein stukje boven de grond uitsteken. Hou ook rekening met een eventuele funderingstegel als je het gat graaft. Een funderingstegel onder de betonpoer leggen zorgt ervoor dat het nog steviger staat. Als laatste stap vul je het gat met snelcement. Check hierna weer of alle betonpoeren recht staan. Mocht je nog vragen hebben over de verschillende betonpoeren en welke je voor jouw bouwwerk nodig hebt, dan kun je altijd contact opnemen met de Betonpoerengigant. Ze hebben ervaren werknemers die jou kunnen helpen met al je vragen en ze staan graag voor je klaar!

Vraag advies aan

De medewerkers van de Betonpoerengigant hebben ruime ervaring en kunnen jou helpen met al je vragen en advies. Als je bijvoorbeeld naar betonpoeren zoekt maar nog niet weet welke je nodig hebt of hoe je ze moet plaatsen dan kunnen de medewerkers jou daarbij helpen. Ook kunnen ze je tips en advies geven over een bepaalde betonnen constructies die je wilt bouwen in de tuin. Kortom, kom langs bij de Betonpoerengigant in Lunteren of kijk alvast even op hun website.