Het ideale kantoor door Verwol.nl

Je ideale kantoor bouw je met Verwol

Je wilt een nieuwe kantoorruimte gaan betrekken, die casco opgeleverd wordt? Of je vestigt je in een bestaande locatie, die gerenoveerd moet worden? Natuurlijk wil je dan jouw stempel drukken op je nieuwe werkruimte, je eigen sfeer creëren, die past bij de werkzaamheden van je bedrijf. Je wilt een gezonde, prettige sfeer, waarin je klanten en je personeel zich thuis zullen voelen, waarin productief en comfortabel gewerkt kan worden. Met een goede akoestiek en een prettige lichtval en het liefst gerealiseerd met duurzame materialen.

Maar je hebt weinig zin om met allerlei partijen in zee te gaan en in alle rompslomp, die daarbij komt kijken? Je zoekt een partij, die met je mee kan denken en jouw ideeën vakkundig kan realiseren? Die Cradle to Cradle producten gebruikt? Dan ben je bij Verwol.nl op het juiste adres. Wij hebben alle kennis, alle ervaring en capaciteit in huis om je ideale kantoor te realiseren.

Met meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 100 man vakkundig personeel hebben we alle vakkennis, die nodig is om de transformatie of renovatie van jouw kantoor van het begin tot het einde vakkundig waar te maken. Je hebt slechts met één partij te maken, één aanspreekpunt, die de hele afbouw voor je realiseert.
80% van de afbouwwerkzaamheden hebben wij in eigen huis. De overige werkzaamheden realiseren wij met vaste partners. Wij zijn dusdanig op elkaar ingespeeld, dat wij altijd binnen de gemaakte planning en budget werken. Engineering, tekenwerk, productie en montage hebben wij allemaal in huis, waardoor wij kwaliteit kunnen leveren. Zowel standaardproducten als maatwerk is mogelijk bij ons. Wij zij financieel gezond en goed georganiseerd. Verwol.nl ontzorgt je volledig bij het afbouwen van je bedrijfsruimte.

Jij staat als klant voorop bij ons. Wij zijn flexibel en we leveren graag maatwerkoplossingen, om jouw ideale kantoor te realiseren, want wij houden van tevreden klanten en blije medewerkers.
Wil je meer over ons weten of een offerte aanvragen? Op onze Verwol.nl vind je uitgebreide informatie over alle mogelijkheden, die wij te bieden hebben. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.