Alles gevonden bij Trucks.nl

De website marktplaats.nl is net zo Hollands als de tulpen en de klompen zijn. Maar op Marktplaats vind je niet altijd wat je zoekt omdat het product waar jij naar op zoek bent misschien niet zo snel hier verkocht wordt. Over het algemeen is dit immers een soort online handelsplaats voor kleinere producten gericht op particulieren, maar wat nu als je naar iets zoekt zoals groot materieel? In deze blog vertel ik je waar je dan moet zijn. Lees je mee?

De online marktplaats

Want in dat geval kan je terecht bij de website trucks.nl. Net zo’n bondige en begrijpelijke naam als Marktplaats. Bij trucks.nl kan je terecht voor allerlei groot materieel zoals trucks maar ook van alles daaromheen. Hier worden nieuwe en/of tweedehands machines en vervoersmiddelen aangeboden en je kan deze hier kopen voor een vaak betere prijs dan wanneer je iets nieuw in de winkel koopt. En daarvoor hoef je heus niet zomaar een aanschaf te doen die je nooit hebt kunnen bekijken. Via de website kan je wel een afspraak maken om een bezichtiging te komen doen. Zo weet je wat je uiteindelijk koopt.

Investeren in je bedrijf

Het kopen van groot materieel kan een investering zijn in je bedrijf. Een groot deel van de economie heeft stilgelegen in de afgelopen maanden en daarmee kan ook de groei van een bedrijf stokken. Het uitbreiden van het bedrijf door middel van bijvoorbeeld het meer aanschaffen en inzetten van vrachtwagens als transportaanbieder, is dan een goede optie. Kijk op de website trucks.nl bijvoorbeeld naar een advertentie voor een Mercedes Actros 1845. Je ziet meteen wat er wordt aangeboden en in welke staat dit voertuig verkeerd. Maar daarnaast heb je ook direct contact met de verkoper en kan je dus die bezichtiging inplannen en/of voor-of achteraf vragen stellen. Uiteindelijk is de koop zo gedaan en heb jij straks een nieuwe wagen toegevoegd aan het bedrijf, dat is toch een hele concrete stap.

Leasen kan ook!

Het mooie aan trucks.nl is ook het feit dat je niet persé tot koop over hoeft te gaan. Je kan er namelijk ook voor kiezen om een product, machine of voertuig, te leasen. Dat is een mooie optie die het mogelijk maakt voor veel ondernemers om iets uit te testen binnen het bedrijf of om door te groeien zonder in één keer een grote risicovolle investering te doen.

Zo voegen we nog een mooie online shop toe aan het lijstje met Hollandse begrippen die ook voor ondernemers op dit gebied een uitkomst kunnen bieden.