Een pallet verzenden, hoe kun je dat het beste doen?!

pallet-verzenden

Bent u actief in de B2B markt en werkt u met grote producten, dan verzend u vast wel eens een pakketje. Een pakketje is natuurlijk makkelijk en niet zo veel gedoe maar wat nou als het verzenden van grote producten of het verzenden van vele producten? Hoe kun je dit dan het makkelijkste en vooral het voordeligst aanpakken? In dit blog lees je alles over een pallet verzenden.

Past het op een pallet?

Bedrijven die actief zijn in de B2B markt en hun producten opsturen hebben te maken met verzenden maar hoe kun je nou zo efficiënt en effectief mogelijk producten versturen? Het verzenden van een pallet is misschien nou wel niet zo’n slecht idee voor uw bedrijf. Of u nou een pallet binnen of buiten Europa wilt verzenden, er zijn verschillende goedkope mogelijkheden waar we u graag over informeren. Verzend via pallets is geschikt voor bedrijven die grote hoeveelheden producten in een keer verzenden of voor bedrijven die grote producten en zware producten moeten verzenden.

Een voorbeeld van een bedrijf die de verzenden van producten via pallets doen is BUZ. BUZ staat ook wel voor boekuwzending.com. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verzenden via pallets en kan helemaal voldoen aan uw wensen en behoefte. Niks is ze te gek en alles kan voor uw geregeld voor. Het bedrijf wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 wat maar weer aangeeft dat de klant bijzonder tevreden is over de dienst die het bedrijf levert.

Onze ervaring met een pallet verzenden

Ook wij hebben erg goede ervaring met BUZ en het verzenden van producten via pallets. We zijn een kleinschalig bedrijf die kleine producten, onder de 5 kg, dagelijks door heel Nederland moeten vervoeren. Dit is een behoorlijk tijdrovende klus en niet geheel milieu vriendelijk. Wij hebben deze kwestie voor gelegd aan BUZ en gevraagd wat zij voor ons kunnen betekenen. Inmiddels worden onze producten via pallets verzonden naar kleine magazijnen in Nederland waarna wij het weer door vervoeren naar de klant. Een veel efficiëntere en effectievere manier van verzenden, wat ons behoort wat tijd en geld bespaart. Dus ja, ook ons krijgt BUZ een ruime voldoende. We zijn ontzettend tevreden over de dienst en de geleverde kwaliteit. Waarom jij dus voor BUZ moet kiezen? Het bedrijf zorgt voor een onvergetelijke dienst waardoor het verzenden van producten veel effectiever en efficiënter gaat. Wat wil een mens (bedrijf) nog meer.